OVER ARTIFEKS

Opgericht in januari 2015 als full service communicatie bureau en ondertussen gevestigd in Hoogeveen. Werkzaam sinds 2006 maar sinds 2015 als eigen bureau aan het werk. Begonnen als reclamemakers, onderhand gespecialiseerd in de ontwikkeling van identiteiten, het bouwen van merken, het leveren van branding en zeer bedreven in reclame uitingen. Van startup tot mkb tot multinationals, iedereen verdient het om visueel en strategisch trots te zijn op zijn of haar onderneming en deze ook vertegenwoordigd te zien op de juiste manier.

MISSIE

De missie van Artifeks is om u te voorzien van een volledige grafische service tegen de beste prijs en van de hoogst mogelijke kwaliteit. Artifeks zal nauw met u (en uw team) samenwerken om de verkoop, promotie, en merkaanwezigheid in de markt te versterken door middel van grafisch ontwerp voor print, web en interactieve media, het bouwen van een complete identiteit voor uw ideeën, en het schrijven van communicatie en (multi)media strategieën voor u en uw onderneming. Of u nu een klein, beginnend of nog op te starten bedrijf of een groot al bestaande onderneming bent, wij leveren uitstekende service en fantastische resultaten die uw verwachtingen zullen overstijgen.

VISIE

Artifeks streeft er naar om de hoogste kwaliteit te leveren in elk project dat zij aangaat. De grootte van het project speelt hierbij geen rol, en kwaliteit zal gegarandeerd worden onder elke omstandigheid. Innovativiteit en service staan voorop en de vorm van het project en uw ideeën zorgen er voor dat Artifeks haar grenzen opzoekt in de markt waar u werkzaam bent. Elk project moet uitmonden in een geslaagd eindproduct dat aanslaat bij uw wensen en de wensen van uw doelgroep.

KERNWAARDEN

Verwonder met ideeën

Artifeks wil haar klanten met ideeën overweldigen. Als iets waard is om te doen -voor service, strategie of design, dan moet het de Wow factor hebben.

Gepassioneerd en vastberaden

Artifeks heeft een passie voor de industrie en haar klanten. Wij geloven in in wat we doen en waar we heen gaan, en onze enthousiasme straalt door in onze houding en ons werk.

Vindingrijk en open minded

Artifeks staat voor innovatie en nieuwe ideeën. We staan open voor nieuwe ideeën en suggesties, want een open mind geeft ons de meest creatieve resultaten.

Wees creatief

Artifeks staat voor ideeën en vernieuwing en onze manier van werken zorgt er voor dat de creativiteit wordt bevorderd en omarmd. Ideeën vormen het fundament van Artifeks met zowel “out of the box” denken als het vinden van nieuwe marketing ideeën voor onze klanten.

Bouw een positief team

Onze beste beslissingen en ideeën worden gemaakt wanneer we worden omringd door mensen die respect voor elkaar hebben. Artifeks heeft een positieve en optimistische houding, want dit inspireert iedereen om ons heen. Dit optimisme wordt gedeeld met onze klanten, en we streven ernaar om relaties te bouwen met iedereen waar we mee werken.

Werk met integriteit

We zijn medelevend en loyaal, en nemen geen beslissingen die indruisen tegen ons “onderbuikgevoel”. We zijn eerlijk en gaan ethisch verantwoord met elkaar, onze leveranciers en onze klanten om.

Creëer een lach

Artifeks is er op gericht om een toffe sfeer te bouwen, als klant en als werknemer/ werkgever. We werken hard, maar zijn altijd op zoek naar manieren om plezier en rariteiten in onze dagen te verwerken.

Streven naar groei van kennis

We zijn nooit klaar met leren en groeien! We willen niet dat iemand vast komt te zitten in een sleur en zijn constant op zoek naar uitdagingen om te groeien, leren en de grenzen te verleggen van wat wij denken dat we kunnen doen.

Communiceer eerlijk en open

Onze openheid en eerlijke manier van communiceren zorgt voor sterke relaties met onze klanten waar je op kunt bouwen. Wij staan altijd voor positieve, open en eerlijke communicatie.

ADOBE CC

ILLUSTRATOR

97%

PHOTOSHOP

89%

INDESIGN

81%

AFTER EFFECTS

65%

PREMIERE PRO

65%

SOFTWARE OVERIG

WORDPRESS

92%

HTML / HTML5

55%

CSS / CSS3

42%

PHP

35%

MYSQL

42%

TALEN

NEDERLANDS

99%

ENGELS

95%

DUITS

25%